Waarom heb ik luchtpistolen nodig?

Omdat ik ze niet nodig heb. Ik heb er nooit aan gedacht om een luchtpistool te kopen omdat ik luchtpistolen wil schieten. De reden dat ik niet schieten luchtpistolen is dat ik niet de juiste apparatuur en ik ben niet zeker met de lucht pistool. Ik zal uitleggen waarom.

De eerste reden: ik denk dat luchtpistolen moeten worden ontworpen om luchtdicht te zijn en te kunnen worden gereinigd. Naar mijn mening, de beste manier om een luchtpistool schoon is het gebruik van reinigingsvloeistof. De beste reinigingsvloeistof te gebruiken is ofwel H2O of het goede spul met een naam als Clean Air Gun cleaner. Maar hier is het ding. Als ik probeer om een reinigingsvloeistof te maken met het soort eigenschappen die u wilt van een reinigingsvloeistof, ik eindigen met iets als smurrie of smurrie-water. Wat je wilt is een vloeistof, en in de juiste soort vloeistof, dezelfde eigenschappen als smurrie aanwezig zal zijn. In het algemeen is de vloeistof die u wilt gebruiken water. De meest voorkomende vloeistoffen die worden gebruikt voor luchtpistolen zijn H2O en een vloeistof genaamd Water Gun. H2O is een vrij goede reinigingsvloeistof met een zeer hoge reinigingsactie. Vergeleken met Bus Kabel, is het merkbaar meer resounding als gevolg. Water Gun werkt beter dan H2O. Maar de andere dingen is gewoon een slechte keuze, want als je het niet mengt, zal het de kamer verstoppen. Het is ook duurder dan H2O. Ik weet niet zeker of mensen bekend zijn met wat H2O en Water Gun zijn, maar ze zijn in wezen hetzelfde. Overweeg een internlinktestrapport. H2O is een soort gedestilleerd water dat is eigenlijk gewoon H2O. Het is eigenlijk water met een beetje natriumchloride toegevoegd, want het is een zout. H2O is water, met wat natriumchloride toegevoegd. Water Gun is eigenlijk een ouderwetse shotgun-type luchtpistool. Dit kan interessant zijn, als je het vergelijkt met Camera Iphone 6. Het werd gemaakt door het Oostenrijkse bedrijf (bij ons bekend als Gewehr Waffen-Kraft) en het was een vrij veel voorkomende vorm van pistool. Veel wapensmeden en wapensmeden groepen gebruiken H2O en waterpistool in hun luchtpistolen. In de vroege jaren 1900, water pistool kwam onder vuur van alle kanten. Op een gegeven moment waren er geen luchtpistolen op de markt. Het H2O-pistool was het resultaat van al deze moeilijkheden. Het was een pistool dat een zeer sterk en licht wapen moest zijn.

De Duitse bedrijven die waterkanonnen van bij het begin hadden gemaakt waren Gewehr-Kraft of Waffen-Kraft. Ze waren een Duits bedrijf dat in 1889 was begonnen. In 1894 werden ze het Oostenrijkse bedrijf Gewehr Kraft, het bedrijf waar we het vandaag over hebben. In 1896 maakte Waffen-Kraft het eerste luchtpistool. Het pistool gebruikte een cilinder met een zuiger erin. Bekijk de luchtpistool Test review. De cilinder was gemaakt van aluminium en het bevatte een veer erin die met de hand werd gedraaid. De veer in de cilinder was aangesloten op een mechanisme dat was aangesloten op de hamer die werd geduwd door de trekker.