Over mij

Op sociale media vind je me op twitter.

Sinds vorig jaar, mijn interesse in luchtpistolen groeide als ik zag een aantal nieuwe en spannende projecten op de markt komen, en het aantal mensen die nu in staat zijn om uit te proberen verschillende geweren op het bereik groeide. Toen de Airsoft Industrie begon een enorme interesse in de technologie, was ik verbaasd om te zien hoeveel mensen begonnen om kennis te nemen. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen begonnen met het nemen van een interesse in iets dat niet zo glamoureus was, zoals airsoft geweren. Tot nu toe heb ik alleen in staat geweest om een kleine hoeveelheid testen te doen, en voor deze, ik wil graag de mensen en websites die zijn waardoor het makkelijker voor mij om de airsoft geweren die beschikbaar zijn te testen bedanken. Ik wil ook mijn vrienden en familie bedanken die hun tijd en middelen hebben gegeven om me te helpen een betrouwbare bron voor luchtpistolen te vinden.

Mijn doel

Mijn passie is om de prestaties van luchtpistolen te verbeteren. Ik ben betrokken geweest bij de lucht pistool gemeenschap voor ongeveer 8 jaar nu en ik ben momenteel verantwoordelijk voor het ontwikkelingsteam voor de Air Pistol Project.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende producten getest vanuit het web en hier in Nederland. Ik heb een aantal geweldige resultaten van deze producten, maar ze zijn allemaal vrij duur en moeilijk te vinden, dus ik uiteengezet om de beste prijzen beschikbaar te vinden. Mijn doel is om een hoge kwaliteit Air Pistol kit die is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te bouwen, betaalbaar, en vooral, betrouwbaar en herhaalbaar te creƫren. Ik wil er zeker van zijn dat alles wat ik koop goed gaat presteren, en ik wil niet dat er iets kapot gaat. Ik wil ook dat het product goed presteert voor een lange tijd. Dat betekent een betrouwbare luchtpistoolkit.

Mijn vader vertelde me altijd dat het altijd de manier is om te leren en te groeien. Ik ben al heel lang een verzamelaar van luchtpistolen met militaire afgifte. Ik heb ook een jager voor jaren en het was pas toen ik mijn eerste geweer gekocht toen ik 19 dat ik eindelijk rond om te leren hoe te schieten en schieten nauwkeurig. Het was ongeveer een jaar nadat ik voor het eerst kreeg een nieuw geweer dat mijn vader kreeg me een goedkope Airgunz van de lokale pistool winkel. Het was een gloednieuwe RNL Model 906, maar als het ging om schieten was het een grote verbetering ten opzichte van mijn RNL 925 en 930. Ik schoot de lucht pistool vrij goed voor een tijdje, maar het gewoon niet houden een kaars aan een goed pistool. Na ongeveer een jaar of zo van schieten met de 906 heb ik besloten dat het leuk zou zijn om samen mijn eigen luchtpistool.