Hoe te testen

Dus we zijn hier om te helpen.

Het doel van deze blog is om te praten over luchtpistolen die het verschil maken tussen de goede luchtpistolen en de slechte. We praten over onze favoriete luchtpistolen merken, die we gebruiken in onze tests. We plaatsen ook informatie over de markt voor luchtpistolen, zodat u luchtpistolen van alle verkopers op dezelfde manier vergelijken. We doen dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen die een luchtpistool vergelijking willen maken. Bijvoorbeeld, wanneer u een nieuwe Glock 19 koopt, is de prijs niet heel verschillend van een ander high-end merk. Maar de prestaties van het luchtpistool zouden beter kunnen zijn, omdat het verschillende materialen, een verschillend ontwerp, en een verschillend productieproces gebruikt. Dus, als je een Glock 19 wilt kopen met een verbeterde trigger, is het mogelijk. Maar dit is een zeer moeilijk ding om te vinden, en het is ook niet gemakkelijk om te weten wat precies is het verschil tussen de lucht pistool dat werd getest door ons en degene die je daadwerkelijk zal gebruiken in je dagelijks leven. En als je een vraag hebt, kun je het hier stellen.

De prijs wordt uitgereikt aan het product met de hoogste scores van de beste van onze testers en van u. Bekijk de badge om de prijswinnaars te zien!

Air Pistol Award

De Air Pistol Award wordt toegekend aan het beste luchtpistool op de markt. Het luchtpistool heeft een laag zwaartepunt, waardoor het gemakkelijker te hanteren is bij het hanteren van het pistool in vergelijking met andere pistolen, en het is comfortabel te hanteren en ergonomischer dan andere pistolen. Het is ook niet gevoelig voor overdruk en daarom is minder kans om uw pistool te beschadigen.

Als je veel vrienden of familieleden met een pistool dat is comfortabeler om te schieten of schieten meer dan je doet, dit is een geweldige optie voor hen. De beste luchtpistolen zijn ontworpen om veilig te schieten, zolang je voorzichtig bent over je hand positie en de manier waarop je het te houden. De luchtpistolen kunnen ook uiterst nauwkeurig zijn.

Dankzij ons testlaboratorium krijgen onze klanten het allerbeste voor hun wapens en kunnen ze gedetailleerde resultaten en productreviews op ons forum leveren. Onze website is gemaakt als een openbare bron voor alle dingen met betrekking tot luchtpistolen. Het is een plek waar enthousiastelingen, nieuw of ervaren, komen praten over de laatste ontwikkelingen in het veld. Het is ook een plek waar we onze persoonlijke mening delen over luchtpistolen, luchtbuksen en accessoires, schieten en andere onderwerpen. Meer informatie vindt u op onze website.

Om de laatste berichten op onze blog te lezen klik hier! Deze blog wordt alleen gepubliceerd voor persoonlijk gebruik van onze lezers. De inhoud is alleen bedoeld voor informatie- en educatieve doeleinden en is niet bedoeld om advies te geven en mag niet worden beschouwd als advies voor een professionele of andere situatie. Als u advies nodig heeft over een zaak die illegaal is of niet legaal kan worden besproken, neem dan contact op met de bevoegde autoriteiten en/of raadpleeg uw eigen juridisch adviseur.

Je weet niet hoe we onze luchtpistolen maken, wat voor soort materialen we gebruiken, welke modellen worden geproduceerd of waarom, en je weet niet wat je mist als je onze blog niet leest. Het beste ding om te doen, dan is gewoon vertrouwen op onze informatie - maar alleen de informatie die u vertrouwt!

Als je in contact wilt komen met de mensen achter het merk waar je van houdt, klik dan op de onderstaande links!

Informatie

Wij zijn een kleine, onafhankelijke blog met een sterke focus op open informatie. Deze blog is gepubliceerd voor ongeveer 18 maanden en bestrijkt een immens scala aan onderwerpen, van de onderzoekskant aan de technische kant van de dingen. Als u nieuwsgierig bent naar luchtpistolen of gewoon meer wilt weten over onze processen, u hier terecht.

Alle inhoud wordt ter beschikking gesteld door het merk of de fabrikant en is alleen bedoeld voor referentiedoeleinden en mag niet worden behandeld als de officiƫle positie van het merk.

We proberen niet om dingen te veranderen, maar als er een aantal veranderingen die we willen maken, zullen we ze hier plaatsen. De grootste verandering is hoe we de testresultaten presenteren en de manier waarop we ze interpreteren. Deze blog is nu een 'all in one place'. Als zodanig, de informatie hier is niet noodzakelijkerwijs uitgebreid, en je kan nodig zijn om te verwijzen naar de literatuur en andere bronnen om meer informatie over een bepaalde test te krijgen.

In het verleden hebben we verschillende methoden gebruikt om luchtpistolen te evalueren, zowel in termen van een kwantitatieve test als een kwalitatieve. Om specifieker te zijn, gebruiken we een combinatie van de volgende maatregelen:

Het pistool wordt afgevuurd vanaf een standaard, die bestaat uit een vuurkamer (de 'boring') en een bout met een veiligheidsvangst. Het wordt gehouden in deze positie voor een aantal seconden, waarna het pistool wordt afgevuurd door het trekken van de trekker. Het pistool wordt vervolgens uit de kamer verwijderd en opgeslagen (of niet) totdat we klaar zijn met onze evaluatie. Wij zijn van mening dat dit de standaard vuurprocedure, als een meer nauwkeurige manier van de beoordeling van luchtpistool prestaties zou zijn om het pistool brand met behulp van een speciale trigger (zoals de Ruger M17) om te meten hoe het pistool reageert op een korte, gecontroleerde uitbarsting van energie.