Contact

Neem contact met mij op

Als je contact met me wilt opnemen, stuur me dan een e-mail. De blog is een work in progress en het heeft veel dingen die ik niet in staat zal zijn om te dekken in deze blog. Ik ben gewoon een gemiddelde kerel die graag schrijven over luchtpistolen.

Wat zit er in de doos? Een kit van luchtpistolen (ik zal zeggen wat meer over dit in een paar dagen), een handleiding en een aantal plastic onderdelen. Hoe kun je deze kit gebruiken? Deze kit is geweldig voor iedereen die geïnteresseerd is in het fotograferen van luchtpistolen. Ik ben geen geweldige shooter, dus ik heb alleen ervaring met luchtpistolen. Dit is een geweldige manier om het uit te proberen. Hoeveel kost deze kit? Het is $40. U zien wat het kost in mijn eBay-winkel. Hoe krijg je deze kit? Je het kopen bij Airgunners' Choice, Guns & Gear of je lokale Gunsmith.

Ik ben erg druk en ik weet niet hoe laat ik heb om u te schrijven, dus het is niet mogelijk om te antwoorden op u nu. Maar ik zal een antwoord sturen als ik de tijd heb om dat te doen. Hartelijk dank voor uw geduld.

In ieder geval zou ik graag met u praten over het luchtpistool, de verschillende soorten luchtpistolen, hun ontwerp en specificaties, de verschillende onderdelen die ze laten werken, wat voor soort tijdschriften ze gebruiken, de verschillende soorten munitie die ze gebruiken en over de verschillende luchtpistolenstijlen, de verschillende soorten luchtpistolen die er zijn. Ik zal zelfs proberen om u te vertellen hoe je wat te krijgen. Er zijn een aantal uitstekende foto's van luchtpistolen op mijn blog en je wat krijgen als je klikt op de onderstaande links.

Onze openingstijden

  • Maandag: 06:00 - 15:30
  • Dinsdag: 07:45 - 15:30
  • Woensdag: 08:45 - 14:00
  • Donderdag: 06:30 - 17:30
  • Vrijdag: 09:30 - 17:15